Meditation og drømme

Studiegruppe – Er du nysgerrig på dine drømmes budskaber til dig? Ønsker du at skabe ro og nærvær gennem meditation? Så kom med…..

Torsdag den 5. oktober starter jeg en lille studiegruppe, hvor vi går på opdagelse i drømmenes budskaber og samspil med de indre processer. Der vil også være små guidede meditationer. 

 Datoer: 5. oktober, 2. november, 7. december, 4. januar, 1. februar.

Sted: Tænketanken, 1. sal, Middelfart Bibliotek.

Tid: 18.30-20.30

Pris: kr. 990,- for 5 gange 

Max 7 personer

 
Siden 2015 har jeg været optaget af drømmenes sprog og billeder, og hvordan de kan guide os i vores udvikling. Frank Lorentzen har været og er stadig en uvurderlig lærer og stor inspiration i arbejdet med drømme, meditation og energi. Min baggrund: psykoterapeut siden 2016, har underviservisningserfaring fra 2-årig coachuddanelse. I 2015, 2016, 2017 rejste jeg med Lars Muhl på Gralsrejser i Frankrig og har efterfølgende arbejdet med mange af hans tilgange. Til hverdag er jeg passioneret friskolelærer.
Bethina Vangsted

Kontakt mig

Er du interesseret eller har spørgsmål - så kontakt mig gerne for yderligere information og tilmelding.

Tænketanken, 1. sal Middelfart Bibliotek Havnegade 6 5500 Middelfart

bethina.vangsted@gmail.com

40404203